Infratrainer

A 21. század egyik legmodernebb és leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló technológiája. Az intenzív kardió edzés, az infrasugár és a mágnesterápia önmagukban is hatásosak, ám itt egy különleges ötvözetről beszélünk. A gép használata során 50 perc alatt akár 6-800, sőt 1000 kalóriát is elégethetünk, az intezitás függvényében. A gépben az infrasugárzó nagyjából 50-60 fokos hőmérsékletet generál, ezen a hőmérsékleten kell nekünk kényelmesen, fekve tekerni a biciklit. Ez az edzésforma bárki által végezhető, nem igényel előedzettséget, rendkívüli módon izületkímélő.  Jászberény egyetlen Infra Trainer állomása.

Jótékony hatásai:

• SEJTSZINTŰ EGÉSZSÉG

Az infrafény és a pulzáló mágnesterápia javítja a sejtek oxigénellátását, fokozza az anyagcserét, segíti az izmok regenerálódását és erősíti az immunrendszert.

• INTENZÍV MÉREGTELENÍTÉS

Az izzadás a test méregtelenítésének biztonságos és legtermészetesebb módja. Az INFRATRAINER-rel történő edzés az alacsony intenzitású izommunka mellett a lehető legmagasabb izzadást eredményezi.

• FOKOZOTT KOLLAGÉN TERMELÉS

A kollagén fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér kitöltésében, a csontok rugalmasságában és a porcszövet szerkezetében. Az INFRATRAINER serkenti a kollagén termelését, formálja a testet, simítja a ráncokat és megújítja a bőrt.

Árlista

Infratrainer - 1 alkalom

1 alkalom 

2 800 Ft

Infratrainer - 5 alkalom

5 alkalom 

15 000 Ft + 1 ajándék alkalom

Infratrainer - 10 alkalom

10 alkalom 

28 000 Ft + 2 ajándék alkalom